Om oss

C - førde 2016 gulvreklame_1

sognefjord.net as ble etablert i januar 1999 - på Veitastrond i Luster kommune. Det var i forlengelsen av et mangeårig prosjekt med rådgivning til grafisk bransje, og i starten var det i hovedsak design og produksjon av reklame-magasiner og aviser som var aktiviteten. Vi produserte blant annet magasinene for en rekke Steen & Strøm-magasiner.

Etter hvert har det utviklet seg til et fullservice reklamehus, der vi i tillegg til design og produksjon også håndterer alt fra  visittkort til de største bannere. Det er investert i moderne produksjonsutstyr innenfor storformat print, folieskjæring, laminering og ulike scanne-oppgaver. Vi tilbyr også montering av løsninger, som blant annet har betydd informasjonstavler på herdet glass, knussikkert Lexan, PVS, aluminium og PVC-løsninger over store deler av landet.

Samtidig har en fortløpende tilpasning til miljøriktige løsninger vært viktig. Senest februar 2000 (14 dager før korona) kom siste tilskudd printer på plass med mer miljøvennlige trykkeløsninger tross opprettholdt kvalitet, mindre avfall som muliggjør bedre løsninger for dette og gjenbruk av kasetter for forbruksmateriell.

Trykking skjer i samarbeid med utvalgte trykkerier med god standard på miljøsiden og bruk av svanemerkede produkter.

sognefjord.net as har gode samarbeids-partnere både på leverandør-, produksjons- og monteringssiden. Det gjør at vi alltid kan finne en løsning å dine behov.

Tavle-oppsett natt

sognefjord.net as leverer skilt- og bannerløsninger til en rekke kunder, ofte er det løsninger som haster. Men vi bruker alltid å finne en løsning, fordi fornøyde kunder også gjør oss fornøyd.

Spektret i løsninger er stort. Vi har levert banner på 6 x 84 meter til et politisk arrangement. Vi leverer store bannere, flagg, vimpler og annen dekor til store festivaler. i tilbyr alt av messeutstyr som rollups, messevegger, store bilder montert på vegg eller på kappa, aluminium eller PVC-plater. Vi leverer stativer og gateflagg, og vi leverer og monterer gulv- eller vindusreklame. Alt er fysiske produkter der vi har eller skaffer det meste. Det gjør vi også med ulike reklameprodukter, om det er bekledning med trykk, profilartikler eller andre behov du som kunde har.

Vi har fra starten av hatt mye arbeid med design. Vi tilbyr bistand til alt fra å utivkle en logo til produksjon av brosjyrer, trykksaker, aviser, kataloger eller bøker. I tillegg lager vi stadig flere kalendre til ulike kunder. Kanskje du også vil bli positivt overrasket over kostnadene for en lekker kalender til din organisasjon eller formål. Sjekk med oss!

sognefjord.net as arbeider også med kostnadseffektiv web-design, med verktøyene Adobe Dremweaver og WordPress, der vi også kan bruke vår design-kompetanse. For mer krevende løsninger, har vi samarbeid med de beste, slik at du som kunde alltid skal få din riktige løsning.

Spennende nytt er også våre tilbud om nettbutikk. Det omfatter igangkjøring av nettbutikk, definere rutiner, opplæring og brukermanualer samt tilknytning til gode betalingsløsninger. Vi kan også tilby løsninger innenfor varehotell og utsending av produkter, i samarbeid med gode distributører.

Langodden

sognefjord.net as holder til i idylliske omgivelser i det flotteste av norsk natur på Veitastrond i Luster. Her er det god plass. og i øyeblikket har bedriften 500 kvm med kontor- produksjons-lokaler og lager. Vi har gode løsninger med transportører, og kort vei til knutepunkt for transport både øst- og vestover. De lavere kostnadene med å etablere seg og drive utenfor storbyene skal komme våre kunder til gode. Derfor vil vi alltid være gode på pris til den kvaliteten vi tilbyr.

Vi ønsker ikke å gå på akkord med kvaliteten. Derfor vil det noen ganger finnes rimelige alternativer for kvaliteter vi ikke ønsker å levere. Men vi vil gjerne drøfte dette med deg som kunde, slik at du vet hvorfor vi vurderer som vi gjør.

Et eksempel er produksjon av bilder på lerret, aluminium eller andre plater til profesjonelle amatør-fotografer med krav til kvalitet. Det har blitt en stadig større aktivitet. Her kan vi bruke mange års erfaring i bildebehandling, justeringer og klargjøring for å sikre at bildet får den gjengivelse det fortjener. Det er et tilbud som bør være fristende for mange, og vi kan raskt fortelle deg hvor stort ditt bilde kan bli med en god oppløsning. Store bilder kan være flotte dekorasjoner.