Storformat print

Storformat print er produksjon av større formater enn det vi normalt kjører på en kontorprinter. Vi har spesialprintere som kan kjøre ut på store bredder, og mange av medietypene kan skjøtes til den bredde du ønsker. Høyden (bredden) kan vanligvis være opp til 50 meter. Vårt største banner var 84 x 6 meter, men ble levert i flere deler pga vekt.

Det er en rekke medietyper til ulike formål. Brannhemmende for innendørsbruk, mesh med hull slik at de tåler mer vind for utendørsbruk er to eksempler. Vi finner det som passer best til ditt formål, om det er lerret til et flott bilde, banner til spesiell bruk eller om det er flagg, rollup eller et beachflagg. Mulighetene er utallige, og vi har et stort lager av ulike medier.

Scenedekor Jugendfestival

Her er et banner brukt som scenedekor på en musikkfestival. I dette tilfellet med en spesiell mesh-kvalitet som også kan benyttes på høyttalerere uten at lyden blir påvirket.

Banner brukt som salgsaktivitet for salg av nye boenheter. Det kan produseres både i PVC for oppheng mot vegg eller i mesh for fritthengende.

Nedenfor et PVC-banner for å fange oppmerksomhet for dem som passerer dette bakeriet.

13014_banner_blaabærtua.indd
A - grini hjemmebakeri banner
storformat print_1

Det ser ikke så stort ut oppe på veggen, selv om liften viser litt av størrelsen. 150 kvm's banner som er et skikkelig blikkfang for aktiviteter i Ålesund.

Banneret er kjørt ut i lengder og sydd sammen til et stort banner som monteres ved hjelp av lift. En kjent syn i Ålesund, med nye bannere for nye anledninger.

En spennende, annerledes jobb, bannere til det høye Burn-tårnet på en festival. Folks på toppen viser størrelsen på banneret som dekker alle fire sider av tårnet.

Et blikkfang for en viktig sponsor for festivalen. Og en fin jobb for sognefjord.net, inkludert leveranse med korte frister.

storformat print_2