Nettbutikk-løsninger

sognefjord.net tilbyr nettbutikk basert på løsningen til Quickbutik - en løsning som i dag benyttes av mer enn 4.000 virksomheter på nett. Det er en brukervennlig løsning til en rimelig pris.

sognefjord.net kan definere løsningen for deg, og så gi nødvendig opplæring så du drifter den selv. Vi kan også tilby en full pakke der vi legger inn produkter og priser, og også holder varehotell med pakking og utsending av varer.

nettbutikk

Med vår nettbutikk-løsning får du tilgang til en nettbutikk med store valgmuligheter. Det vil sikkert alltid være en funksjon du gjerne vil ha, og Quickbutik lytter til sine kunder. Med en kundebase på mer enn 4.000 har de også vært borti de fleste utfordringer som måtte dukke opp.

Ønsker du å vite mer om nettbutikk og våre tilbud, tar vi gjerne en gjennomgang på rutiner, funksjoner og muligheter. Det er også viktig at en ved en oppstart av nettbutikk legger vekt på hvordan din nettbutikk skal nå dine kunder. Det er en stor kamp om kundene på nettet, og det er viktig at målgrupper og hva som skal gjøre at de velger nettopp din nettbutikk er godt gjennomtenkt når du starter.

Vi er selvfølgelig gjerne med på denne prosessen, og kan utforme materiell for markedsføring uansett hvilke kanaler du ønsker å bruke. Vi kan også tilby  rimelige SMS-løsninger for markedsføring den veien.