Displayprodukter

Display-produkter finnes i et utall av varianter, det være seg rollups. beachflagg. stativer, vegger, søyler etc. Felles er at de gir ulike gode presentasjonsmuligheter som vi produserer på våre spesialprintere.
Det kan printes på en rekke ulike materialer avhengig av dine behov.

Vi designer og produserer alle typer display-materiell, og har de fleste av løsningene på lager.
Finner du en løsning du liker, kontakt oss, så skaffer vi den om den ikke er her allerede.

H-hovedbilde-beachflagg_NY

Beachflagg er populære, du får dem med gjennomtrykk i mange ulike størrelser, og med ulike føtter, avhengig av bruksområde.
Design og produksjon ordner vi!

Beachflagg fungerer godt også om det er en del vind siden fot-systemene er laget slik at flaggene snur seg med vinden.

Rollups er velkjente løsninger, enkelt å frakte med seg, og lett å trekke ut og montere når de skal brukes. Rollups er hovedsaklig for innebruk, men kan brukes ute under gode forhold (ikke regn eller vind). Vi har de i flere varianter og størrelser.

B rollup standard_NY
B flex-stativer_NY

Disse stativene er blitt populære alternativer til rollups der en skal ha visning på samme plass, og ikke er avhengig av å frakte med seg. De er lette, ser bra ut og kan leveres i den bredde du ønsker basert på et modul-prinsipp.

Som med alle våre displayløsninger leverer vi de klare til bruk, vi håndterer design om du ønsker det, eller vi kan motta ferdige filer som vi printer ut på ønsket materiale.

Dette er en løsning som i større bredder også er blitt et populært alternativ til messevegger. Slik kan du bygge opp en god presentasjon om det  er i din forretning, på en messe eller som blikkfang i forbindelse med arrrangementer.