Flagg og bannere

Vi leverer flagg og bannere i ulike kvaliteter og størrelser. Flagg skal gjerne ha gjennomgående eller dobbeltsidig trykk om de monteres fritt eller på stenger. Med bannere, trykte flater fra små til veldig store størrelser, er gjerne PVC mot vegg, mesh der de henger vindutsatt og i spesielt brannhemmende kvalitet om de skal brukes innendørs.

Bannere monteres på mange ulike måter, og vi kan levere til flere opphengssystemer. Det mest vanlige er likevel bannere med maljer tilpasset opphengsplassen. Mulighetene er så mange, så det beste er at du beskriver dine ønsker og muligheter for oppheng, og at vi sammen finner beste løsning basert på dette.

flagg_førde flagg og vimpler_kv

Flagg og bannere i ulike størrelser og stiler brukes i mange sammenhenger. Her har Førdefestivalen valgt både vimpler og flagg for å sette preg på byen. I tillegg er det bannere, tak- og gulvreklame, og også reklamestativer på ulike arenaer.

I Balestrand er ulike flaggløsninger brukt for å sette spiss på arrangementer på plassen. Her ser vi hvordan det er mulig å bruke spennede design med kombinasjoner av tekst, bilder og farger for å skape spennende uttrykk som fanger opp det særpreget en aktivitet ønsker å uttrykke.

G gateflagg balestrand
DCF 1.0

Landsskytterstevnet ble profilert med blant annet gateflagg. Her skal ingen gå glipp av at en stor begivenhet finner sted på hjemplassen din.

Gateflagg for Førdefestivalen. Flaggene fanger opp samme motiv som preger hvert års festival. I tillegg til festivalflaggene leverer vi sponsorflagg av samme størrelse slik at de som er med og støtter festivalen får sin oppmerksomhet også.

 

G førdefestival 2018 gateflagg