Våre tjenester

sognefjord.net leverer en rekke  tjenester i tillegg til ferdige produkter. Design er et viktig område, se egen omtale på design-siden. I tillegg leverer vi tjenester som f.eks innenfor redaksjonelt arbeid, fotografering, dronefotografering/video og monteringstjenester.

 

Vi bidrar gjerne i planlegging av aktiviteter eller kampanjer, og vi har levert alt fra sangtekster og spesialsydde kostymer til program- og debattledelse. Vi ønsker rett og slett å bidra til at du får løsning på dine utfordringer med rett kvalitet til en fornuftig pris.

Dronefoto-2

Her er lokalene våre filmet fra drone, sognefjord.net har sertifiserte dronepiloter som kan bidra med foto/video til ulike formål.
Ta kontakt så kan vi sammen finne den beste løsningen for dine dokumentasjonsbehov.

sognefjord.net kan Uganda, og vi håndterer investorbesøk fra Norge til Uganda, og besøk fra Uganda i Norge og Norden. Her fra planleggingsmøte med finansminister Matia davi bidro på næringslivsseminar i København. sognefjord.net er ugandisk turist-ambassade.

BKS finansminister-2
Redaksjonelt

Vi tilbyr alle typer redaksjonelle tjenester, fra bøker til annonse-tekster, brosjyrer, kataloger, utstillinger eller informasjonstavler.
sognefjord.net er registrert forlag, og har utgitt et utvalg ulike titler og temaer. Vi kan hjelpe deg med alle ledd i prosessen fra skrivearbeidet til en fullført bok.

sognefjord.net tar gjerne i mot besøk om noen ønsker å lære mer om hva vi driver med, om det er som kunde eller som en aktivitet i en forening.
På dette bildet er det Lustrafjorden Kameraklubb som lærer mer om produksjon av store bilder montert på ulike materialer. Mange av deres medlemmer får bilder produsert her.

Berit bildekurs-2