Design

Design innebærer alle elementer av utforming av ditt produkt, slik at skrift-typer, bildevalg, fargebruk etc. blir riktig. Det tar hensyn til historikk, vedtatte maler og ønsket om et godt helhetsinntrykk. Samtidig skal det sørge for at budskapet når din målgruppe slik du ønsker det. Det kan være for å oppnå salg, for å gi god informasjon eller for å glede.

Design er en presentasjon av din aktivitet og din profil. Derfor er det så viktig at vi treffer riktig med våre valg.

 

Vi har arbeidet med design i en år-rekke. og med en rekke ulike oppgaver og målgrupper. Derfor er vi sikre på at vi i samarbeid med deg kan komme fram til det uttrykk og de valg som treffer dine ønsker og behov.

Design er viktig, om det er det tilsynelatende enkle visittkortet, en trykksak eller et banner på mange hundre kvadratmeter. Vi lever alle elementene du trenger. Du skal føle deg trygg på at du blir ivaretatt på en god måte om du velger å samarbeide med sognefjord.net

 

Design_ny

Dette er noen få av våre design-jobber. Det er kalendre, kataloger, brosjyrer, bøker, men også store bannere og informasjonstavler som du finner eksempler på når du ser på de respektive produktsidene.

Det som er felles uansett om det er en t-skjorte, et visittkort eller en avis, er at det skal være gjennomtenkt i forhold til formålet med produktet. En t-skjorte som et hyggelig minne skal kanskje ha en liten, diskret logo, mens en kampanje-t-skjorte virkelig bør bli lagt merke til.

Det vil alltid være deg som kunde som forteller hva du ønsker å oppnå. Så vil forhåpentligvis vi kunne bistå i arbeidet med å finne den beste løsningen innenfor de tekniske og økonomiske rammer som er satt.

Det finnes alltid en løsning, om det er et enkelt banner, en flyer, en plakat eller en reklameavis. Mulighetene er virkelig uendelige, så sammen må vi finne fram til hva som er best for akkurat deg og ditt formål.