Her kan du lese mer om våre bannerløsninger

Håper du finner løsninger her som fanger din interesse

Nature

Bannere gir oppmerksomhet

Mange ulike typer bannere

sognefjord.net leverer bannere til en rekke formål. Dette er et av eksemplene på et festivalbanner til Jugendfest i Ålesund. Med et banner fra oss kan du gi gode budskap den plass de krever, og vi kan sammen finne beste løsning på oppheng.


Lite banner - stor glede!


Nature
Førde Volleyball-klubb, en kunde å bli glad i April 2, 2014

Førde Volleyballubb ble dobbelt norgesmestre, og vi gledet oss med kunden vår. Der var det også stas at vi klarte å produsere et gullbanner på noen timer og få det levert på supporterbussen på vei mot hovedstaden. Men ellers har det vært en god kunde på ulike bannertyper med krav definert av arrangørene i forbindelse med blant annet Europacup-kamper. En av mange lag og foreninger som vi elsker å samarbeide med. Vi gleder oss med deres framgang, og det er med på å inspirere oss også!

Bannere

Bannere er storformat trykk som er avhengig av materiale kan benyttes innendørs eller ute. Vi leverer fra de minste til vårt hittil største som var på 84 x 6 meter, oppdelt i seksjoner pga vekt og håndterbarhet før oppheng. Vi produserer på egne printere, og bannere blir sydd hos oss. I tilfeller der dette er mest lønnsomt for kunde og leveringstid gjør det mulig, får vi også produsert i utlandet. Dette er på bedrifter vi har benyttet gjennom mange år, vi besøker dem jevlig og vet at lønns- og arbeidsforhold er tilfredstillende.
Bruksområdene for bannere e r mange; kampanjer, salg, messer, konferanser, arrangement, sponsor-profilering, stillas-bannere, nybygg, tildekning ved ombygging etc..
Våre bannertyper er:

Tekstil

Dette er oftest et lett tekstilstoff (men vi leverer ønsket tykkelse) som enkelt kan syes til den størrelse kunder ønsker. De bør brukes innendørs eller mot vegg utendørs pga stort vindfang som ødelegger banneret om det blåser kraftig. Bildet er et banner på 10 x 15 meter.

PVC-banner

PVC-banner er en tett vinyl banner som gir et meget flott finish og friske farger. PVC-banner er velegnet til både innendørs og utendørsbruk, tåler regn og kan leveres i ulike størrelser. Kan leveres ferdig maljet eller forberedt for andre opphengsløsninger, vi samrbeider gjerne om å finne de beste løsningene for dine behov. Utendørs bør PVC-banneret monteres slik at en unngår vindfang, siden det er et tett materiale.


Les mer her

 • Image
  Tekst 1
  Sed mattis nunc
 • Image Tekst 2
  Praes tinci sed
 • Image Tekst 3
  Ultricies congue
 • Image Tekst 4
  Lorem ipsum dipsum

Tags